u bent hier

Resonance

6 +

Klassieke muziek


Samuel Cattiau (contratenor) en Quentin Dujardin (gitaar) componeerden samen melodieën voor gitaar en zang, geïnspireerd op teksten en oud muzikaal werk van de 12de tot de 18de eeuw.Liederen die zingen en gezongen worden, repetitief, hypnotiserend. In deze geest en met grote vrijheid ondernemen Cattiau en Dujardin een muzikale expeditie doorheen tijdloze thema's... Lees meer »

Samuel Cattiau (contratenor) en Quentin Dujardin (gitaar) componeerden samen melodieën voor gitaar en zang, geïnspireerd op teksten en oud muzikaal werk van de 12de tot de 18de eeuw.
Liederen die zingen en gezongen worden, repetitief, hypnotiserend. In deze geest en met grote vrijheid ondernemen Cattiau en Dujardin een muzikale expeditie doorheen tijdloze thema's. De kwetsbaarheid tussen vriendschap en liefde en het antagonisme tussen man en vrouw wordt gesuggereerd door de stem van een contratenor.


Samen met Matthieu Saglio eigenen ze zich de harmonie en melodie toe van teksten zoals Cantigas de Santa Maria, werken van Guillaume de Machaut, John Dowland en Henri Purcell. Ideale werken om de Oude Muziek te doorgronden en te laten herleven.

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Belgica
Kerkstraat 24
9200 Dendermonde
zondag 22 april 2018 van 11:00 tot 11:00
Cultuurcentrum Belgica
€ 16,0
052 20 26 26
apps.ticketmatic.com/widgets/cc_belgi...
info@ccbelgica.be
www.ccbelgica.be/resonance