u bent hier

One Love Thursday: Omar Perry & One Root

Amusementsmuziek


NL// 40 jaar Pianofabriek, 4 dagen feest De Pianofabriek in Sint-Gillis bestaat 40 jaar en dat vieren ze in stijl tijdens een 4daags festival. Kom meegenieten van een muziekwedstrijd voor Brussels talent, reggae van de bovenste plank met One Root en de fantastische Omar Perry, een avond vol Galicische folk om het 20 jarige bestaan van Ialma te vieren en als kers op de taart het jaarlijks ... Lees meer »

NL// 40 jaar Pianofabriek, 4 dagen feest De Pianofabriek in Sint-Gillis bestaat 40 jaar en dat vieren ze in stijl tijdens een 4daags festival. Kom meegenieten van een muziekwedstrijd voor Brussels talent, reggae van de bovenste plank met One Root en de fantastische Omar Perry, een avond vol Galicische folk om het 20 jarige bestaan van Ialma te vieren en als kers op de taart het jaarlijks Nieuwjaa

NL//
Tijdens deze reggae-soirée staat er niemand minder dan Omar Perry op het podium, deze born and raised Jamaican is de zoon van de enige echte Lee ’’Sratch’’ Perry.
Het voorprogramma wordt geserveerd door de Roots reggaegroep ONE ROOT reggae dub met Matt-I en Jay Dub

ONE ROOT
Matt-I en Jay Dub brengen met deze groep een balans van Roots Reggae van de jaren ’60 en de groovy eighties Reggae...

OMAR PERRY
Geboren in Jamaica als de zoon van Lee ’Scratch’ Perry groeide hij op in een muzikale familie en begon hij al snel zelf met de drums. Zijn eerste album Man Free kwam uit in 2007 en daarop volgde nog enkele muzikale pareltjes.
Nu is hij terug met een nieuw album vol echte Roots Reggae waarop onder andere artiesten als Cedric Myron van de Congos, Jah Mason en Dub Inc mee werkten.

//FR//
L’espace d’une soirée, la Pianofabriek accueille Omar Perry, jamaïcain de pure souche et, ni plus ni moins, le fils de l’authentique Lee ’’Sratch’’ Perry. La scène est réservée en première partie au groupe de Roots reggae, One Root, avec Matt-I en Jay Dub.

ONE ROOT
En quelques années Matt-I et Jay Dub qui forment le combo ont su se forger un vrai nom au Benelux.
ONE ROOT balance entre le Reggae Roots des sixties (The Congos, The Abyssinians) et le groove du Reggae des eighties (Black Uhuru, Augustus Pablo).

OMAR PERRY
Omar Perry was born in Kingston Jamaica, a youngster who had the privilege of having a father such as the legendary producer and songwriter Lee Scratch Perry.
Now 2018 Omar made a big return with a brand new and full roots album entitled New Dawn includes three mega star featuring from Cedric Myron from the Congos, Jah Mason and Dub Inc.

Toon kaart Pianofabriek
Fortstraat 35
1060 Sint-Gillis
do 17/01/19 van 20:00 tot 22:00
Pianofabriek
€ 15,0
info@pianofabriek.be
tickets.vgc.be/ticketingActivity/subs...