u bent hier

Mijn vriend H. (Wagner Remix)

1.3.0.0.0


En wat als Adolf Hitler ooit een gewone jongen was geweest? Met een gewone vriend, die net als hij dol was op kunst en muziek! Waar is het dan allemaal misgelopen? Hoe kon die jongeman die er van droomde om een wereldberoemd kunstenaar te worden, uitgroeien tot de grootste massamoordenaar uit de geschiedenis? Met Mijn vriend Hitler schreef Piet De Loof een op zijn minst opzienbarende ... Lees meer »

En wat als Adolf Hitler ooit een gewone jongen was geweest? Met een gewone vriend, die net als hij dol was op kunst en muziek! Waar is het dan allemaal misgelopen? Hoe kon die jongeman die er van droomde om een wereldberoemd kunstenaar te worden, uitgroeien tot de grootste massamoordenaar uit de geschiedenis? Met Mijn vriend Hitler schreef Piet De Loof een op zijn minst opzienbarende jeugdroman over één van de meest verachte persoonlijkheden uit de wereldgeschiedenis. Het ...

En wat als Adolf Hitler ooit een gewone jongen was geweest? Met een gewone vriend, die net als hij dol was op kunst en muziek! Waar is het dan allemaal misgelopen? Hoe kon die jongeman die er van droomde om een wereldberoemd kunstenaar te worden, uitgroeien tot de grootste massamoordenaar uit de geschiedenis?

Met Mijn vriend Hitler schreef Piet De Loof een op zijn minst opzienbarende jeugdroman over één van de meest verachte persoonlijkheden uit de wereldgeschiedenis. Het verhaal komt nu opnieuw tot leven als muziektheater voor iedereen vanaf 14 jaar.

Regisseur Domien Van Der Meiren koos voor een zeer muzikale en behoorlijk speelse aanpak van dit niet zo voor de hand liggend gegeven: ogenschijnlijk normale jonge mensen die op een bepaald moment in hun leven gaan radicaliseren…

De voorstelling is ook een ode aan het genie Richard Wagner. Zijn ouvertures vormen de grote inspiratiebron voor deze voorstelling. Verwacht geen koren, strijkers en pauken. Gitarist Bart Vervaeck zet life het werk eigenzinnig naar zijn hand.

Spel : Bram De Win, Stan Vangheluwe en Bart Vervaeck.

www.stichtingdemol.be

Maandag 16/04 om 14 uur
Dinsdag 17/04 om 10 en 14 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 3de graad secundair onderwijs
7 euro

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
maandag 16 april 2018van 14:00 tot 15:00
Schouwburg Ter Dilft
ccterdilft.ticketmatic.com/addevent.p...
ftp://ftp.045:Kihuesac@ftp.iis.uitdat...
ftp://ftp.045:Kihuesac@ftp.iis.uitdat...