u bent hier

Marc De Boever

Schilderkunst


Schilderijen die erin slagen de toeschouwer te doen stilstaan en bovendien een gevoel van intense stilte weten op te roepen. Een fascinerend gegeven in deze gejaagde tijd waarin we dagelijks overweldigd worden door een overvloed aan flitsende beelden en wervelende krantenkoppen.Het is het effect dat de schilderijen van Marc De Boever teweegbrengen... Lees meer »

Schilderijen die erin slagen de toeschouwer te doen stilstaan en bovendien een gevoel van intense stilte weten op te roepen. Een fascinerend gegeven in deze gejaagde tijd waarin we dagelijks overweldigd worden door een overvloed aan flitsende beelden en wervelende krantenkoppen.

Het is het effect dat de schilderijen van Marc De Boever teweegbrengen. Zijn werken getuigen niet alleen van een sterke vaardigheid maar weten ook te raken, een gevoel op te wekken. Ze nodigen uit om in de wereld van zijn personages te stappen. Een wereld waarin ze in gedachten verzonken, proberen tot zichzelf te komen en waar de melancholie nooit ver weg is.

Een kennismaking met de werken van Marc De Boever is een ontmoeting met de stilte, een onuitgesproken uitnodiging om deze stilte toe te laten en te luisteren naar wat die ons influistert.

Vernissage 14 september om 20.00 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart gc de oude pastorie
Kerkstraat 24
1880 Kapelle-op-den-Bos
van 14/09/17 tot 01/10/17 open ma, di, woe van 13:00 tot 16:00, do van 13:00 tot 19:30, zo van 14:00 tot 18:00
gc de oude pastorie
gratis
015 71 02 53
info@gcoudepastorie.be