u bent hier

Klein Duimpje (5+)

6 +

Tekst en muziektheater


Klein Duimpje blijft een minuscuul stapje voor op iedereen om zijn broers van hun stiefmoeder, hun vader en het monster te redden. Met vogels van dansende pluimpjes, een angstaanjagend reuzenhoofd, een vliegend huisje en draagbaar bos is deze voorstelling een klein wonder! Klein Duimpje blijft een minuscuul stapje voor op iedereen om zijn broers van hun stiefmoeder, hun vader en het monster te ... Lees meer »

Klein Duimpje blijft een minuscuul stapje voor op iedereen om zijn broers van hun stiefmoeder, hun vader en het monster te redden. Met vogels van dansende pluimpjes, een angstaanjagend reuzenhoofd, een vliegend huisje en draagbaar bos is deze voorstelling een klein wonder!

Klein Duimpje blijft een minuscuul stapje voor op iedereen om zijn broers van hun stiefmoeder, hun vader en het monster te redden. Met vogels van dansende pluimpjes, een angstaanjagend reuzenhoofd, een vliegend huisje en draagbaar bos is deze oorspronkelijk Italiaanse voorstelling een klein wonder!

Dit ‘Klein Duimpje’ van Marcello Chiarenza heeft een lange geschiedenis. In die dertig jaar heeft hij, verdwaald en achtergelaten in het bos, al meer dan 1.500 keer de weg terug naar huis gevonden. Hij leerde vijf talen (Italiaans, Frans, Spaans, Engels en Nederlands) en doorkruiste vijf landen. Zijn reis is nog lang niet ten einde! Een theatervoorstelling voor kleintjes die zich groot voelen, voor groten die niet vergeten klein te zijn geweest.

www.sprookjes.be

 

Sprookjes enzo
GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem
zondag 27 januari 2019om 15:00
de kam
€ 10,0
Bestel tickets
www.dekam.be/nl/event/20231/klein-dui...