u bent hier

Hells Bells

18 +

Humor comedy, Tekst en muziektheater, 1.3.0.0.0


In hun repetitiekot zijn de Hells Bells gedurende twee avonden per week de rocksterren die ze zouden willen zijn. Buiten de vier met eierendozen geïsoleerde muren, zijn ze echter vier midlifers die hun ietwat grijze bestaan zien wegtikken op de fabrieksklok van een met sluiting bedreigd bedrijf. Wanneer het bedrijf daadwerkelijk de deuren sluit, stapelen de problemen zich op en BANG… Daar is ... Lees meer »

In hun repetitiekot zijn de Hells Bells gedurende twee avonden per week de rocksterren die ze zouden willen zijn. Buiten de vier met eierendozen geïsoleerde muren, zijn ze echter vier midlifers die hun ietwat grijze bestaan zien wegtikken op de fabrieksklok van een met sluiting bedreigd bedrijf.

Wanneer het bedrijf daadwerkelijk de deuren sluit, stapelen de problemen zich op en BANG… Daar is ze weer: de plaat... Ze hebben als werklozen een zee aan tijd, een boek vol ideeën, zelfs al een potentiële coverfoto,…
Er is slechts één probleem: ze hebben geen geld.

Crisis stimuleert creativiteit: ze gaan snel geld verdienen met een commerciële kerstsingle.  Met het geld dat binnenstroomt, kopen ze de vrijheid om eindelijk hun droom te realiseren.

 

NAAR EEN IDEE VAN IN DE GLORIA

De Wiek
Dendermondebaan 8
9240 Zele
zaterdag 21 april 2018om 20:00
Gemeenschapscentrum De Wiek
€ 18,0
052 45 98 24
gcdewiek.ticketmatic.com/addevent.php...
info@dewiek.be
www.dewiek.be/e341/hells-bells