u bent hier

Galeuscat (20 jaar Ialma)

Folk en wereldmuziek


NL// 40 jaar Pianofabriek, 4 dagen feest De Pianofabriek in Sint-Gillis bestaat 40 jaar en dat vieren ze in stijl tijdens een 4daags festival. Kom meegenieten van een muziekwedstrijd voor Brussels talent, reggae van de bovenste plank met One Root en de fantastische Omar Perry, een avond vol Galicische folk om het 20 jarige bestaan van Ialma te vieren en als kers op de taart het jaarlijks ... Lees meer »

NL// 40 jaar Pianofabriek, 4 dagen feest De Pianofabriek in Sint-Gillis bestaat 40 jaar en dat vieren ze in stijl tijdens een 4daags festival. Kom meegenieten van een muziekwedstrijd voor Brussels talent, reggae van de bovenste plank met One Root en de fantastische Omar Perry, een avond vol Galicische folk om het 20 jarige bestaan van Ialma te vieren en als kers op de taart het jaarlijks Nieuwjaa

NL//
Deze avond vieren we naast het 40-jarig bestaan van Pianofabriek ook het 20 jarig bestaan van Ialma met 2 optredens.
Galeuscat is een 10-koppige gelegenheidsformatie én een ontmoeting van artiesten en muzikale tradities uit Galicië, Baskenland en Catalonië. Als voorprogramma neemt Ialma je mee op reis met hun 4 prachtige Galicische stemmen.

FR//
Galeuscat, c’est tout simplement la rencontre musicale des traditions de la Galicie, du Pays Basque et de la Catalogne. En première partie, Ialma vous transporte dans l’univers de quatre superbes voix galiciennes.

Toon kaart Pianofabriek
Fortstraat 35
1060 Sint-Gillis
vrij 18/01/19 om 20:00
Pianofabriek
€ 15,0
info@pianofabriek.be
tickets.vgc.be/ticketingActivity/subs...