u bent hier

Content

15 +

Humor comedy


Sven De Leijer is content. Om allerlei redenen. Dat zal hij de avond zelf wel herhalen, tenzij hij het vergeet. En omdat hij erop staat dat het niet alleen zijn avond wordt, maar ook die van de toeschouwers, is hij zeer benieuwd waarover het publiek het graag wil hebben. Dus stuur maar door! Sven De Leijer is content. Om allerlei redenen. Oké, hij zit nog altijd met een klein hoestje, en die ... Lees meer »

Sven De Leijer is content. Om allerlei redenen. Dat zal hij de avond zelf wel herhalen, tenzij hij het vergeet. En omdat hij erop staat dat het niet alleen zijn avond wordt, maar ook die van de toeschouwers, is hij zeer benieuwd waarover het publiek het graag wil hebben. Dus stuur maar door!

Sven De Leijer is content. Om allerlei redenen. Oké, hij zit nog altijd met een klein hoestje, en die aannemer belt maar niet terug, maar hij mag niet klagen. Sterker nog: Sven wil niet klagen. Want hij is ook dankbaar.

Dat zal hij de avond zelf wel herhalen, tenzij hij het vergeet. Herinner hem er dan zeker aan! En omdat hij erop staat dat het niet alleen zijn avond wordt, maar ook en vooral die van de toeschouwers, is hij zeer benieuwd waarover het publiek het graag wil hebben. Als dj kent hij namelijk het belang van verzoeknummers. Dus stuur maar door naar info@simpletone.be!

i.s.m. Cultuurraad Wezembeek-Oppem

Extra voorstelling op 31 mei 2019 in CC De Warandepoort.

Sven De Leijer
GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem
vrijdag 25 januari 2019om 20:00
de kam
€ 18,0
Bestel tickets
www.dekam.be/nl/event/20238/content