u bent hier

Comedy For Kids (10+): try-out tijdens Gentse Feesten

Humor comedy


De voorstellingen van Comedy for Kids brengen, zoals de naam een beetje verklapt, comedy op maat van kinderen. Verder willen we er nog niet zoveel andere zaken over verklappen. Een publiek vanaf 10 jaar maakt op speelse wijze kennis met comedy en cabaret. Een topteam van (jongeren)entertainers werkt voor en achter de schermen aan een show die net genoeg amuseert, informeert en misschien af en ... Lees meer »

De voorstellingen van Comedy for Kids brengen, zoals de naam een beetje verklapt, comedy op maat van kinderen. Verder willen we er nog niet zoveel andere zaken over verklappen. Een publiek vanaf 10 jaar maakt op speelse wijze kennis met comedy en cabaret. Een topteam van (jongeren)entertainers werkt voor en achter de schermen aan een show die net genoeg amuseert, informeert en misschien af en toe een beetje jongleert. De eerste kijk in de leefwereld van recente testkonijnen uit het 5e en 6e leerjaar sloegen ons alvast met verbazing. Voer genoeg voor een comedyvoorstelling 100% gemaakt voor kinderen, waarbij de ouders geregeld ook van hun stoel zullen vallen. Beloofd.

Peter Hens, gekend van ‘Voor De Leeuwen’ op één, leerkracht van opleiding en met heel wat ervaring voor een (jonger) publiek, zal de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak spelen om de zaal (van jong tot oud) voor hem te winnen.

Toon kaart Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent
za 21/07/18 van 14:00 tot 15:00 zo 22/07/18 van 14:00 tot 15:00
Live Comedy
€ 5,0
www.livecomedy.be/event-category/come...
www.livecomedy.be/event-category/come...